Trupa Andre a ales stilul goddess, marca Gabbi White

Trupa Andre a ales stilul goddess, marca Gabbi White

Scena muzicii românești a avut parte, zilele trecute, de un reset în adevăratul sens al cuvintelor. Andre, trupa fenomen a muzicii dance românești, s-a reunit și s-a relansat cu single-ul „Reset la inimă”. Au trecut aproape două decenii de când artistele, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au creat o revoluție în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații…generația Andre. Fanii celebrei trupe au crescut, însă acest lucru parcă le-a adus și mai mult succes fetelor, drept dovadă stau cele peste 500.000 de vizualizări pe canalul de YouTube, la doar câteva ore de la lansarea videoclipului muzical.

Trupa Andre Fotografie din Videoclipul in care poarta costumul de baie Gabbi White

Reunirea celebrului band, în plin sezon estival, a adus în atenția fanilor o colecție impresionantă de ținute glamorous. Una dintre piesele vestimentare ce a făcut furori în noul clip Andre, aparține designerului Gabbi White. Transformarea Andreei Antonescu, din puștoaica libertină într-o adevărată zeiță a feminității, a captivat atenția iubitoarelor de fashion. Corpul artistei și mișcările hipnotizante de dans au fost intotdeauna unul dintre punctele sale forte, iar costumul de baie Monaco, marca G.W., i-au pus în valoare tinerei cele mai seducătoare părți ale trupului său exotic.

„Am gândit acest costum de baie special pentru a le încuraja pe femei să aibă încredere în corpul lor, mai ales dacă își doresc o apariție glamorous la piscină sau pe plajă. Am creat un design asemănător costumelor din benzile desenate pentru Femeia Fantastică. Modelul strălucitor de pe șold și talie atrage atenția asupra celei mai seducătoare părți a corpului feminin. Andreea Antonescu este o goddess și merita să poarte acest costum unicat, dezvoltat de mine pentru proiecte speciale.”, a povestit Gabbi White.

Costumul-de-baie-negru-handmade-purtat-de-trupa-Andre-in-videoclipul-Reset-la-Inima
Costumul-de-baie-handmade-purtat-de-trupa-Andre-in-videoclipul-Reset-la-Inima

Costumul de baie face parte din categoria affordable luxury. Accesoriile susținute pe umăr sunt de cea mai bună calitate made in Italy, cu posibilitatea de reglare a înălțimii produsului.

Deși este o piesă cu note glamour, poate fi purtat în apă fără a-și pierde din proprietăți sau calitate.

Gabbi White le îndeamnă pe femei să aleagă să poarte piesele vestimentare precum o unealtă cu care pot obține tot ceea ce își doresc, indiferent de situația în care se află, iar acest costum de baie nu face altceva decât să reafirme puterea feminină și încrederea în forțele proprii.

Doamnele și domnișoarele care își doresc o apariție de neuitat pe litoral sau plănuiesc o vacanță exotică, pot opta pentru costumul de baie purtat de Andreea Antonescu în cel mai în vogă clip al momentului, „Reset la inimă”. Acesta este disponibil în pre-comandă pe site-ul www.gabbiwhite.ro. Shop aici .

Designerul Gabbi White s-a consacrat datorită multiplelor colaborări cu artiști din industria muzicală și se poate mândri cu o relație strânsă cu presa de fashion prin nenumăratele apariții în revistele online, dar și show-uri tv.

#andre #gabbiwhite #glamorous #goddess #swimsuite #monaco #wonderwoman #backintop #resetlainima #artiste #fenomen #colectie #seductie #transformare #proiecte #plaja #exotic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu