Trends 2017 – 2018

After the article on Ralph Lauren and his brand’s history, we are now going to investigate the ups and downs of Dolce & Gabbana. This successful brand for business and celebrity class has been known for it’s innovative yet simple designs and the selection of only black and white colors.

Trends 2017 – 2018

Vacanța, soare, plajă, siluete perfecte si cele mai frumoase modele de costume de baie. Sexy, clasice, foarte moderne și foarte îndrăznețe, costumele de baie sunt veritabile vedete atunci când discutam de vacante în 2017-2018.

Vrei să mizezi pe costume de baie unice, magice care îți sublimează frumusețea? În acest caz, citind acest articol vei afla care sunt cele mai frumoase modele pe care trebuie sa le iei in considerare pentru sezon.

Trendurile în materie de costume de baie respectă culorile în vogă ale sezoanelor și ale anului. Vorbim aici deci despre culoarea anului, verdele Greenery, dar și despre cele mai frumoase nuanțe precum rozul bonbon sau pudrat sau despre nuanțele mai vii sau mai puternice de portocaliu, de galben, de albastru turcoaz sau de rosu.

Atunci când vine vorba despre cele mai frumoase imprimeuri, trebuie să îți îndrepți atenția înspre costumele de baie cu imprimeuri etnice, wax sau înspre cele cu imprimeuri tropicale sau vegetale care ne duc cu gândul la evaziune.

[textbox title=”“ Vitrine can be anything your heart desire… it is versatile, flexible and easy to use, all you would need is some creativity and a color palette. Build your elegant WooCommerce shop with Vitrine WordPress theme.”” title_color=”#272727″ text_title_border=”left_border” text_border_underline_color=”#073b87″ text_content=”Epico Media Team” text_content_color=”#272727″]
[image_carousel visible_items=”2″ images=”2298,2295,2292,2289,2274,2268″ hover_color=”01558f” zoom=”yes”]
[textbox title_color=”#272727″ text_content=”1) Minamotana Design, September 2016, Tokyo fashion week” content_align=”center” content_fontsize=”16″ text_content_color=”#8c8c8c”]

Best designer of the event

Care sunt însă cele mai clasice modele de costume de baie sau cele must have, indispensabile din dressing ?

În această categorie intră bineînțeles, cele cu un model vintage, inspirate de anii 1950-1960, slip cu talie extinsă și înaltă care subțiază și alungește silueta în același timp. Dar și cele cu dungi, fie că vorbim despre un costum de baie întreg, fie că vorbim despre un costum de baie în două piese.

Costumul de baie întreg își continuă ascensiunea atunci când vine vorba despre cele mai frumoase modele de costume de baie. Este foarte îndrăzneț, cu un decolteu adânc în V, cu șnur la nivelul coapselor, cu cele mai frumoase detalii, precum volănașele, inserții de tiul, de dantelă sau paiete.

În oraș la piscină sau pe cele mai exotice plaje din lume, costumele cu talia foarte înaltă, high waist bikini sunt cele mai trendy. Dar și croiala tip brazilian te va ajuta să fii foarte sexy și seducătoare.

Spuneam mai devreme că volănașele sunt cele mai trendy detalii pe costumele de baie întregi, dar nu numai. Arată la fel de bine si pe costuemele de baie din două piese și te ajută să obții un look sexy si totodata boem mai ales dacă alegi nuanțe pastelate, precum rozul.

[textbox title=”Noul sezon – costume de baie sexy si îndrăznețe” title_color=”#262626″ title_fontsize=”32″ text_under_align=”center” subtitle_color=”#272727″ text_content=”Show-ul din Bucuresti se va tine in luna Octomrie 2017 in sala mare a Hotelului „X„.
Accesul este permis numai pe baza de invitatie. ” content_align=”center” content_fontsize=”16″ text_content_color=”#8c8c8c”]

În noul sezon, costumele de baie trebuie să fie cât mai sexy si îndrăznețe cu putință. Deci nu e de mirare că sunt foarte în vogă modelele de bikini string.

Și chiar dacă modelele de costume de baie uni, simple sunt foarte în vogă, asta nu înseamnă că cele cu mesaje, cu inscripții sau din materiale metalice, care te vor face să te simți ca o veritabilă sirenă nu sunt cele mai trendy. Nu lăsa deoparte nici formele geometrice, motivele fructate, carourile Vichy, imprimeurile tip animal print sau bridele și șnururile subțiri care își sublimează curbele. Sunt detaliile care fac diferența și care te ajută să obții cea mai cool și cea mai senzuală alură fără să depui prea multe eforturi.

, , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu