Ingrijirea costumelor de baie

INGRIJIREA COSTUMELOR DE BAIE

Deși costumele noastre au fost testate în diferite medii și supuse atât agenților chimici, termici și mecanici, gabbiwhite.ro a pregătit pentru dumneavoastră câteva sfaturi pentru a va ajuta sa păstrați costumele de baie în cea mai buna condiție.

  • A nu se spăla costumul de baie în mașina de spălat haine ,pentru a evita distrugerea acestuia.
  • Înainte de a fi purtat pentru prima oara, va recomandam sa înmuiați costumul de baie în apa călduța (30 ° C) care sa conțină un detergent fin lichid ce nu ataca țesăturile delicate. După ce îl spalație, lăsați-l la uscat. Acum puteți sa îl purtați liniștita.
  • De asemenea, va recomandam ca după fiecare purtare sa clatiti costumul de baie în apā cāldutā. A nu se folosi niciodată emolient pentru țesături. După ce este spălat, poate fi lăsat la uscat, însa numai la umbra, niciodată la soare. A se evit mașina de uscat haine. Nu este recomandat sā lāsati costumul de baie ud strâns. Nu depozitați costumul de baie intr-o pungā de plastic, aceastā poate creea un efect de serā si poate cauza deteriorari.
  • Un alt factor pe care vā sugerām sā îl luati in considerare este transpirația si crema de protecție solarā. In loc de crema obisnuitā, folositi doar crema cu factor de protectie, lāsati ca aceasta sa penetreze pielea, si doar dupā aceea sā imbracati costumul de baie pe dumneavoastrā.

Pe lângā toate aceste sfaturi vā recomandām sā urmāriti întotdeauna instructiunile care se aflā pe etichetā. Suntem de pārere ca dacā veti urma toti acesti pasi, costumele de baie achizitionate de pe siteul gabbiwhite.ro vor avea o durata de viatā prelungitā si veti fi cu atat mai mult mai satisfācute de calitatea lor.

Meniu