Gabbi White lanseaza primul concept costume de baie signature

Pasiunea pentru artă o moștenesc de la mama mea, însă decizia de a continua pe acest drum mi-a aparținut în totalitate. După ce am intrat în contact cu teatrul, costumele de teatru și designul vestimentar , încă din timpul liceului, am decis că vreau să transform această pasiune în realitate, în creația mea.

Gabbi White lanseaza primul concept costume de baie signature

Gabbi White lanseaza primul concept costume de baie signature

Costume de baie Colecția Summer 2018 – Pasiune, magie, zile lungi și călduroase răcorite de briza mării sau oceanului, raze de soare, nisip fin, locuri superbe, apă cristalină. Toate aceste elemente sunt regăsite în fiecare piesă din colecția de costume de baie Summer 2018, Gabbi White. „Colecția de costume de baie Summer 2018 a fost creată cu gândul la vacanțe exotice și destinații tropicale, fiind inspirată de plimbări pe malul marii, de bucuria simțită de femeia care poartă un accesoriu vestimentar unic, creat special pentru ea. Dorința mea a fost să concep o colecție de costume de baie care să inspire femeilor încredere în ele, să se simtă senzuale și feminine, dar, în același timp, stăpâne pe forțele proprii și pe ceea ce își doresc să devină”, precizează designerul Gabbi White.

Colecția Summer 2018 îmbină, într-un mod spectaculos, tăieturi unice, sexy, elegante, culori și texturi pretioase. „Am folosit nuanțe de roșu electric și albastru roial în combinație cu alb și negru, totul având texturi extrem de rafinate, atât mate, cât și lucioase, mixate cu elemente metalice, care dau un plus de unicitate și eleganță creațiilor”, a subliniat Gabi White.

Mai mult decât atât, designul costumelor unice de baie, permite reglarea pe corp în funcție de gusturi și dimensiuni prin folosirea de reglaj pe bretea la spate punându-se mare accent pe estetica închizătorilor. Materialul din care sunt confecționate costumele de baie este lycra, acesta fiind extrem de mătăsos la atingere și cu irizații strălucitoare.

Colecția Summer de costume de baie 2018 conține numeroase piese extrem de versatile, multe dintre acestea fiind un hibrid, putând fi purtate ca și costum de baie, dar și combinate cu ținute de vară, acestea completând perfect o ținută atunci când vrei să ieși la o cafea aromată pe o terasă în briza mării sau chiar seara, în club. Exemple perfecte pentru acest tablou sunt Cuba – Thrills and Frills și Matira – In Love With Red, care reușesc să pună în valoare orice ținută, atât prin materialul din care sunt create, cât și prin tăieturile unice și deosebit de elegante, femeia care le poartă putând fi extrem de ușor remarcată. Elegant. Unic. Fabulos.

“Am folosit bijuterii în accesorizarea acestor costume de baie – cristale de Cehia, paiete. De asemenea, accesoriile premium-lux sunt non-alergice și sunt îmbrăcate într-un strat special protector care asigură durabilitatea lor. Unicitatea creațiilor constă în elementul signature, majoritatea operațiunilor fiind executate manual, din acest motiv două costume nu vor fi niciodata la fel”, a precizat Gabbi White.

Designerul acestor costume de baie, Gabbi White, a moștenit pasiunea pentru creație și unicitate de la mama sa, așa cum ea însăși spune cu mândrie.

“Pasiunea pentru artă o moștenesc de la mama mea, însă decizia de a continua pe acest drum mi-a aparținut în totalitate. După ce am intrat în contact cu teatrul, costumele de teatru și designul vestimentar , încă din timpul liceului, am decis că vreau să transform această pasiune în realitate, în creația mea”, povestește tânărul designer.
“Am studiat Facultatea de Arte Plastice și am aprofundat designul vestimentar la Art and Style School, București. Am lucrat în domeniul couture, ceea ce înseamnă creație, unicitate și imaginație la superlativ, astfel că mi-am dezvoltat partea de a crea în exclusivitate, ceea ce transpun și în costumele de baie”, își amintește zâmbind Gabbi.

Gabbi White Costume de Baie Signature

De unde vine inspiratia? Creativitatea?

“Sunt inspirată de destinații exotice, astfel că fiecare piesa este gândita în ton cu o țară sau cu un oraș în care am călătorit și am intrat în contact cu vibrația și cultura locului respectiv. Am transformat pasiunea pe care o am pentru creație, pentru design vestimentar în business fiind impulsionata de zâmbetele și lumina din ochi pe care o au femeile atunci când se simt cea mai buna versiune a lor. Acest aspect funcționează perfect pentru mine. Combustibilul meu este mulțumirea lor. Conceptul brandului este să oferim femeilor nu numai un produs premium lux, ci și un sentiment de încredere oferit de unicitatea costumelor, care sa se potrivească personalității lor, și care să cucerească definitiv inimile celorlalți”, a mai spus Gabbi White.

Pentru viitor, Gabbi White plănuiește lansarea unor colecții de costume de baie în serii limitate, creații special concepute pentru doamnele și domnișoarele care vor sa își asigure exclusivitatea. Mai mult decât atât, tânărul designer are planuri mărețe. “Ne dorim să creăm o punte de solidaritate, pentru viitor, cu acele femei mai puțin norocoase, ne dorim să oferim un procent din profitul net femeilor care au nevoie de suport în centrele de ajutorare. De la femeie, pentru femeie”, a încheiat Gabbi White.

Colecția de costume de baie Summer 2018 te așteaptă să îi cunoști designul unic și rafinat, creațiile fiind în stare să scoată din anonimat orice femeie care își dorește să se simtă elegantă, unică, răsfățată.

Costume de baie Signature-GW
, , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu