Noua colectie Toamna / Iarna 2017 – 2018

Paleta de culori a noii colecții conține și clasicul și indemodabilul negru, un veritabil simbol al eleganței și al rafinamentului, dar si alb, tonuri de, galben-tuscan sun și violet magenta cu un strop de albastru sky.

Noua colectie Toamna / Iarna 2017 – 2018

Noua colecție de costume de baie Gabbi White Toamnă / Iarna 2017 -2018, îți propune veritabile simboluri ale feminității, creatii inedite întregi sau în două piese.

O colecție extrem de bogată în ceea ce privește culorile și imprimeurile unde vei regasi nuanțe specifice toamnei, calde, pământii, intr-o paleta de stiluri care se potrivesc atât femeii elegante, cât și femeii clasice sau romantice.

Cu alte cuvinte, vei descoperi costume de baie rafnate, inspirate de universul vegetal, o colecție senzuală, uneori toridă, care te va face să vibrezi sub soarele arzător și care te va ajuta să ai un look fabulos, oriunde te-ai afla prin lume.

Și cum costumul de baie întreg este foarte trendy în 2017, în noua colecție se regăsesc piese întregi destinate indoor pools dar și câteva piese perfecte pentru vacante de tip city break.

Vei regăsi în noua colecție Toamnă / Iarna 2017 – 2018, un întreg univers bucolic, romantic și boem, cu aplicații florale 3D, cu incrustații de materiale și croieli rafinate pentru că femeia actuala este eleganta si stilata chiar si atunci cand merge la piscina sau plaja.
Alege modele cu cele mai frumoase jocuri de decupaje, inserții de detalii minunate sau șnur care îți vor sublima cu siguranță atuurile feminine.

Motivele tropicale și vegetale sunt 100% în vogă și foarte frumoase în noul sezon si in noua colecție Gabbi White. Sunt vesele, sunt exotice, sunt amuzante și ne fac poftă de evaziune. Sunt motive sinonime cu vacanță, cu relaxare, farniente, dolce vita și sedințe de bronz sub palmieri. Oare cine va rezista la apelul tropicelor?

Să nu uităm că volănașele sunt foarte în vogă și că ne pun cel mai bine în valoare atât umerii cât și șoldurile sau fesele. Să nu mai vorbim despre bust. Iar costumele de baie cu talia înaltă sunt cele care te vor ajuta să obții cel mai frumos look retro prin efectul de subliniere a siluetei.

Paleta de culori a noii colecții conține și clasicul și indemodabilul negru, un veritabil simbol al eleganței și al rafinamentului, dar si alb, tonuri de, galben-tuscan sun și violet magenta cu un strop de albastru sky.
Lasa-te sedusa de noua colectie Gabbi White, o colecție irezistibilă, inspirată de stilul unic si feminitatea fără pereche a fiecărei femei, unde nimic nu este lăsat la voia intâmplării și fiecare detaliu este bine gândit și unde fiecare piesă este unică.

, , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu