Gabriela-Goicea-Designer-Gabbi-White-About-Page-Costume-de-Baie-Swimsuits

Povestea GabbiWhite

Designerul Gabbi White a moștenit pasiunea pentru creație și unicitate de la mama sa, așa cum ea însăși spune cu mândrie.

“Pasiunea pentru artă o moștenesc de la mama mea, însă decizia de a continua pe acest drum mi-a aparținut în totalitate. După ce am intrat în contact cu teatrul, costumele de teatru și designul vestimentar , încă din timpul liceului, am decis că vreau să transform această pasiune în realitate, în creația mea”, povestește tânărul designer.

“Am studiat Facultatea de Arte Plastice și am aprofundat designul vestimentar la Art and Style School, București. Am lucrat în domeniul couture, ceea ce înseamnă creație, unicitate și imaginație la superlativ, astfel mi-am dezvoltat partea de a crea în exclusivitate, ceea ce transpun și în costumele de baie”, își amintește zâmbind Gabbi.

De unde vine inspirația? Creativitatea?

“Sunt inspirată de destinații exotice, astfel că fiecare piesa este gândita în ton cu o țară sau cu un oraș în care am călătorit și am intrat în contact cu vibrația și cultura locului respectiv. Am transformat pasiunea pe care o am pentru creație, pentru design vestimentar în business fiind impulsionata de zâmbetele și lumina din ochi pe care o au femeile atunci când se simt cea mai buna versiune a lor. Acest aspect funcționează perfect pentru mine. Combustibilul meu este mulțumirea lor.’’

Conceptul brandului este să oferim femeilor nu numai un produs premium lux, ci și un sentiment de încredere oferit de unicitatea costumelor, care sa se potrivească personalității lor, și care să cucerească definitiv inimile celorlalți”, a mai spus Gabbi White.

Pentru viitor, Gabbi White plănuiește lansarea de colecții în serii limitate, creații special concepute pentru doamnele și domnișoarele care vor sa își asigure exclusivitatea. Mai mult decât atât, tânărul designer are planuri mărețe. “Ne dorim să creăm o punte de solidaritate, pentru viitor, cu acele femei mai puțin norocoase, ne dorim să oferim un procent din profitul net femeilor care au nevoie de suport în centrele de ajutorare. De la femeie, pentru femeie”, a încheiat Gabbi White.

Meniu